• La reducere!
  • -20%
SmartSolar MPPT 150/70-Tr VE.Can
  • La reducere!
  • -20%
   
help_outlinePune o întrebare despre produs
SmartSolar MPPT 150/70-Tr VE.Can

SmartSolar MPPT 150/70-Tr VE.Can

Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar utilizează cea mai recentă și cea mai rapidă tehnologie pentru a converti energia de la un panou solar în energie care încarcă în mod optim un banc de baterii.

Accept Termenii și condițiile și doresc sa fiu contactat  

SmartSolar MPPT 150/70-Tr VE.Can

1.754 lei
2.193 lei
Salveaza 20%
Fara TVA

Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar utilizează cea mai recentă și cea mai rapidă tehnologie pentru a converti energia de la un panou solar în energie care încarcă în mod optim un banc de baterii.

Cantitate


Credit module tbi bank 3.3.5

489.06 Lei x 4 rate

SmartSolar MPPT 150/70-Tr VE.Can

Controlerul de încărcare SmartSolar va reîncărca chiar și o baterie grav epuizată. Acesta poate funcționa cu o tensiune a bateriei de până la 0 volți, cu condiția ca celulele să nu fie sulfatate permanent sau deteriorate în alt mod.

Caracteristici
MPPT: Urmărire ultra rapidă a punctului de putere maximă
Prin monitorizarea constantă a tensiunii și a curentului de ieșire a panourilor solare (PV), tehnologia MPPT se asigură că fiecare picătură de energie disponibilă este clădită din panourile dvs. și recoltată pentru stocare. Avantajul acestei tehnologii este cel mai vizibil atunci când cerul este parțial înnorat, iar intensitatea luminii este în continuă schimbare.

Monitorizare și control de la distanță
Controlați și monitorizați de la distanță funcțiile extinse ale încărcătorului SmartSolar MPPT cu Bluetooth încorporat, prin împerecherea acestuia cu smartphone-ul dvs. sau cu alt dispozitiv prin intermediul VictronConnect. Dacă instalația dvs. este conectată la internet cu un dispozitiv GX, portalul Victron Remote Management Portal (VRM) vă oferă acces la întreaga putere a MPPT-ului dvs., oricând și oriunde; atât VictronConnect, cât și VRM sunt de utilizare gratuită. Pentru instalațiile la distanță - chiar și atunci când nu există o conexiune la internet în apropiere - este posibil să vă puteți monitoriza MPPT-ul prin conectarea dispozitivului GlobalLink 520.

Controlați-vă încărcătorul de la distanță
Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar poate fi controlat și configurat de la distanță prin Bluetooth prin intermediul aplicației VictronConnect. Aceasta permite configurarea și gestionarea dispozitivului, precum și obținerea de informații la prima vedere, cum ar fi tensiunea și curentul bateriei, tensiunea și curentul PV și datele istorice.

Unități suplimentare în cascadă
Încărcătorul VE.Can SmartSolar este echipat cu porturi CAN bus. Acest lucru permite comunicarea cu încărcătoare VE.Can SmartSolar suplimentare. Unitățile suplimentare sunt pur și simplu "legate în lanț" una de cealaltă cu un singur cablu RJ45 între unitățile individuale.
Atunci când sunt conectate între ele, toate încărcătoarele VE.Can SmartSolar individuale își vor sincroniza etapele de încărcare. De asemenea, acestea pot trimite datele lor, printr-un singur cablu, către un dispozitiv de monitorizare GX.

Monitorizare și control de la distanță
Dacă dispozitivul GX este conectat la internet, portalul Victron Remote Management Portal (VRM) oferă acces la întreaga putere a încărcătorului (încărcătoarelor) solar(e).
Pentru instalațiile la distanță - chiar și atunci când nu există o conexiune la internet în apropiere - este posibil să puteți monitoriza MPPT-ul dvs. prin conectarea dispozitivului GlobalLink 520.

Afișajul de control SmartSolar
Încărcătorul SmartSolar MPPT MPPT 150/70-Tr VE.Can este, de asemenea, echipat cu un port VE.Direct, ca și celelalte încărcătoare solare MPPT ale noastre. Acest port poate fi pentru monitorizarea unei singure unități sau pentru controlul iluminatului stradal. Conectorul de pornire/oprire de la distanță poate fi controlat din exterior de un dispozitiv terț, cum ar fi o baterie cu litiu. Un afișaj/control LCD plug-in opțional oferă date în direct, configurare și gestionare, direct de pe fața dispozitivului.

: SCC115070411
Out of Stock

Fisa tehnica

Brand
Victron Energy

16 alte produse în acceași categorie