BlueSolar MPPT 150/70-Tr

BlueSolar MPPT 150/70-Tr

2.995 lei
Fara TVA

Un încărcător solar colectează energie de la panourile solare și o stochează în baterii. Utilizând cea mai recentă și mai rapidă tehnologie, BlueSolar maximizează această recoltă de energie, acționând-o în mod inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. BlueSolar menține sănătatea bateriei, prelungindu-i durata de viață.

Cantitate

BlueSolar MPPT 150/70-Tr

Caracteristici
Urmărire ultra-rapidă a punctului de putere maximă
Prin monitorizarea constantă a tensiunii și a curentului de ieșire a panourilor solare (PV), tehnologia MPPT se asigură că fiecare picătură de energie disponibilă este clădită din panourile dvs. și colectată pentru stocare. Avantajul acestei tehnologii este cel mai vizibil atunci când cerul este parțial înnorat, iar intensitatea luminii se schimbă constant.

Monitorizare și control de la distanță
Controlați și monitorizați de la distanță funcțiile extinse ale încărcătorului dvs. BlueSolar MPPT prin atașarea unui dongle Bluetooth și prin împerecherea acestuia cu smartphone-ul dvs. sau cu un alt dispozitiv prin intermediul VictronConnect. Dacă instalația dvs. este conectată la internet cu un dispozitiv GX, portalul Victron Remote Management Portal (VRM) vă oferă acces la întreaga putere a MPPT-ului dvs., oricând și oriunde; atât VictronConnect, cât și VRM sunt de utilizare gratuită. Pentru instalațiile la distanță - chiar și atunci când nu există o conexiune la internet în apropiere - este posibil să vă puteți monitoriza MPPT-ul prin conectarea dispozitivului GlobalLink 520.

Algoritm de încărcare flexibil
Algoritm de încărcare complet programabil și opt algoritmi preprogramați, selectabili cu ajutorul unui comutator rotativ.

Protecție electronică extinsă
Protecție împotriva supratemperaturii și reducere a puterii atunci când temperatura este ridicată.
Protecție împotriva scurtcircuitelor și a inversării polarității fotovoltaice.
Protecție împotriva curentului invers PV.

Senzor intern de temperatură
Compensează absorbția și tensiunea de încărcare a flotorului în funcție de temperatură.

Utilizarea dongle-ului VE.Direct to Bluetooth Smart cu BlueSolar MPPT 150/70-Tr vă va permite să vedeți informațiile MPPT pe dispozitivele iOS și Android, utilizând aplicația VictronConnect. Vizualizați informații în mod wireless, cum ar fi starea bateriei și puterea panoului solar, plus alte date utile.

: SCC010070200
Hurry! only 1 items left in stock.

16 alte produse în acceași categorie