PRODUSE GX

PRODUSE GX

Există 9 produse.

Filtre active

Victron Energy Cerbo GX

1803 lei
Transport gratuit

Acest centru de comunicare complet nou vă permite să aveți întotdeauna un control perfect asupra sistemului dvs., oriunde v-ați afla, și să maximizați performanța acestuia. Este suficient să vă conectați prin intermediul portalului nostru Victron Remote Management (VRM) sau să accesați direct, folosind GX Touch 50 separat, un MFD sau aplicația noastră VictronConnect, datorită capacității sale Bluetooth adăugate. Această ultimă achiziție a gamei GX combină tot ce este mai bun în materie de conectivitate, redefinind soluțiile inteligente de alimentare din toate punctele de vedere.

Victron Energy GX Touch 50

1227 lei
Transport gratuit

GX Touch 50 și GX Touch 70 sunt accesorii de afișare pentru Cerbo GX. Afișajele cu ecran tactil de cinci și șapte inci oferă o imagine de ansamblu instantanee a sistemului dvs. și permit ajustarea setărilor cât ai clipi din ochi. Conectate pur și simplu la Cerbo GX cu un singur cablu, designul lor super subțire și rezistent la apă, configurația cu montare pe partea superioară și instalarea simplă aduc multă flexibilitate la crearea unui tablou de bord clar și curat.

Victron Energy Color Control GX

3000 lei
Transport gratuit

Color Control GX este centrul de comunicare al instalației dumneavoastră. Acesta oferă informații în direct și vă permite să controlați toate produsele conectate la el. Controlul complet al sistemului se obține - aproape oriunde în lume - prin accesarea Color Control GX utilizând portalul nostru gratuit de gestionare la distanță Victron Remote Management Portal.

Victron Energy Venus GX

1803 lei
Transport gratuit

Venus GX este centrul de comunicare al instalației dumneavoastră. Venus vă permite să interacționați cu toate componentele sistemului dumneavoastră și să vă asigurați că acestea funcționează în armonie. Monitorizarea datelor în direct și modificarea setărilor se realizează cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră (sau al altui dispozitiv) prin intermediul portalului nostru de gestionare la distanță Victron (VRM), care poate fi utilizat gratuit.