Opiniile clienților

Opiniile clienților

PRODUSE GX

Suport de perete GX Touch...
 • Nou
Suport de perete GX Touch 50 by KitOffGrid
79 lei

Optimizați-vă configurația Victron Energy GX Touch 50 cu suportul nostru personalizat de perete imprimat 3D de la KitOffGrid . Acest suport oferă o soluție sigură, elegantă și funcțională pentru afișarea și protejarea dispozitivului

Victron Energy Ekrano GX
 • La reducere!
 • -20%
Victron Energy Ekrano GX
2.384 lei Regular price 2.980 lei

Victron Ekrano GX redefinește ceea ce înseamnă a avea control complet asupra sistemului tău. Cu gama sa extinsă de conexiuni, ecranul tactil intuitiv de 7 inchi și flexibilitatea de neegalat, Ekrano GX vă oferă posibilitatea de a optimiza performanța sistemului fără efort. Păstrați comanda de oriunde, accesați informații critice la îndemână și navigați cu ușurință prin sistemul dvs. Experimentează viitorul controlului cu Victron Ekrano GX și transformă provocările de putere în experiențe fără întreruperi!

Modul GX WiFi cu acoperire...
 • La reducere!
 • -20%
Modul GX WiFi cu acoperire extinsă (Netgear AC1200)
562 lei Regular price 703 lei

Receptorul de mare putere vă permite să vă conectați la rețele care, în mod normal, sunt în afara razei de acoperire. Acest modul wifi este destinat utilizării cu controlerul sistemelor GX.

Victron Energy Venus GX
 • La reducere!
 • -20%
Victron Energy Venus GX
1.038 lei Regular price 1.297 lei

Venus GX este centrul de comunicare al instalației dumneavoastră. Venus vă permite să interacționați cu toate componentele sistemului dumneavoastră și să vă asigurați că acestea funcționează în armonie. Monitorizarea datelor în direct și modificarea setărilor se realizează cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră (sau al altui dispozitiv) prin intermediul portalului de gestionare la distanță Victron (VRM), care poate fi utilizat gratuit.

Victron Energy Color...
 • La reducere!
 • -20%
Victron Energy Color Control GX
1.826 lei Regular price 2.282 lei

Color Control GX este centrul de comunicare al instalației dumneavoastră. Acesta oferă informații în direct și vă permite să controlați toate produsele conectate la el. Controlul complet al sistemului se obține - aproape oriunde în lume - prin accesarea Color Control GX utilizând portalul gratuit de gestionare la distanță Victron Remote Management Portal.

Victron Energy GX Touch 50...
 • La reducere!
 • -20%
Victron Energy GX Touch 50 adaptor pentru CCGX cut-out
103 lei Regular price 129 lei

Acest adaptor este conceput pentru a înlocui cu ușurință afișajul CCGX cu cel mai nou GX Touch 50. Conținutul ambalajului este format din suportul metalic, rama din plastic și patru șuruburi de montare.

Victron Energy GX Touch 50
 • La reducere!
 • -20%
Victron Energy GX Touch 50
927 lei Regular price 1.158 lei

GX Touch 50 și GX Touch 70 sunt accesorii de afișare pentru Cerbo GX. Afișajele cu ecran tactil de cinci și șapte inci oferă o imagine de ansamblu instantanee a sistemului dvs. și permit ajustarea setărilor cât ai clipi din ochi. Conectate pur și simplu la Cerbo GX cu un singur cablu, designul lor super subțire și rezistent la apă, configurația cu montare pe partea superioară și instalarea simplă aduc multă flexibilitate la crearea unui tablou de bord clar și curat.

Victron Energy Cerbo GX
 • La reducere!
 • -20%
Victron Energy Cerbo GX
1.164 lei Regular price 1.455 lei

Acest centru de comunicare complet nou vă permite să aveți întotdeauna un control perfect asupra sistemului dvs., oriunde v-ați afla, și să maximizați performanța acestuia. Este suficient să vă conectați prin intermediul portalului nostru Victron Remote Management (VRM) sau să accesați direct, folosind GX Touch 50 separat, un MFD sau aplicația VictronConnect, datorită capacității sale Bluetooth adăugate. Această ultimă achiziție a gamei GX combină tot ce este mai bun în materie de conectivitate, redefinind soluțiile inteligente de alimentare din toate punctele de vedere.