Opiniile clienților

Opiniile clienților

PRODUSE GX

Victron Energy CANvu GX
Victron Energy CANvu GX
3.326 lei

CANvu GX este cel mai bun pentru mediile dificile - atunci când ratingul său IP67 și ecranul LCD tactil sunt esențiale.

Victron Energy Cerbo GX
Victron Energy Cerbo GX
1.530 lei

Acest centru de comunicare complet nou vă permite să aveți întotdeauna un control perfect asupra sistemului dvs., oriunde v-ați afla, și să maximizați performanța acestuia. Este suficient să vă conectați prin intermediul portalului nostru Victron Remote Management (VRM) sau să accesați direct, folosind GX Touch 50 separat, un MFD sau aplicația VictronConnect, datorită capacității sale Bluetooth adăugate. Această ultimă achiziție a gamei GX combină tot ce este mai bun în materie de conectivitate, redefinind soluțiile inteligente de alimentare din toate punctele de vedere.

Victron Energy Color...
Victron Energy Color Control GX
2.287 lei

Color Control GX este centrul de comunicare al instalației dumneavoastră. Acesta oferă informații în direct și vă permite să controlați toate produsele conectate la el. Controlul complet al sistemului se obține - aproape oriunde în lume - prin accesarea Color Control GX utilizând portalul gratuit de gestionare la distanță Victron Remote Management Portal.

Victron Energy GX Touch 50
Victron Energy GX Touch 50
1.163 lei

GX Touch 50 și GX Touch 70 sunt accesorii de afișare pentru Cerbo GX. Afișajele cu ecran tactil de cinci și șapte inci oferă o imagine de ansamblu instantanee a sistemului dvs. și permit ajustarea setărilor cât ai clipi din ochi. Conectate pur și simplu la Cerbo GX cu un singur cablu, designul lor super subțire și rezistent la apă, configurația cu montare pe partea superioară și instalarea simplă aduc multă flexibilitate la crearea unui tablou de bord clar și curat.

Victron Energy GX Touch 50...
Victron Energy GX Touch 50 adaptor pentru CCGX cut-out
129 lei

Acest adaptor este conceput pentru a înlocui cu ușurință afișajul CCGX cu cel mai nou GX Touch 50. Conținutul ambalajului este format din suportul metalic, rama din plastic și patru șuruburi de montare.

Victron Energy Venus GX
Victron Energy Venus GX
1.440 lei

Venus GX este centrul de comunicare al instalației dumneavoastră. Venus vă permite să interacționați cu toate componentele sistemului dumneavoastră și să vă asigurați că acestea funcționează în armonie. Monitorizarea datelor în direct și modificarea setărilor se realizează cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră (sau al altui dispozitiv) prin intermediul portalului de gestionare la distanță Victron (VRM), care poate fi utilizat gratuit.

Modul GX WiFi cu acoperire...
Modul GX WiFi cu acoperire extinsă (Netgear AC1200)
777 lei

Receptorul de mare putere vă permite să vă conectați la rețele care, în mod normal, sunt în afara razei de acoperire. Acest modul wifi este destinat utilizării cu controlerul sistemelor GX.