• La reducere!
  • -20%
BlueSolar MPPT 250/70-Tr VE.Can
  • La reducere!
  • -20%
help_outlinePune o întrebare despre produs
BlueSolar MPPT 250/70-Tr VE.Can

BlueSolar MPPT 250/70-Tr VE.Can

Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar utilizează cea mai recentă și cea mai rapidă tehnologie pentru a converti energia de la un panou solar în energie care încarcă în mod optim un banc de baterii.

Accept Termenii și condițiile și doresc sa fiu contactat  

BlueSolar MPPT 250/70-Tr VE.Can

2.103 lei
2.628 lei
Salveaza 20%
Fara TVA

Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar utilizează cea mai recentă și cea mai rapidă tehnologie pentru a converti energia de la un panou solar în energie care încarcă în mod optim un banc de baterii.

Cantitate


Credit module tbi bank 3.3.5

138.59 Lei x 24 rate

BlueSolar MPPT 250/70-Tr VE.Can

Caracteristici:
Controlerul de încărcare SmartSolar va reîncărca chiar și o baterie grav epuizată. Acesta poate funcționa cu o tensiune a bateriei de până la 0 volți, cu condiția ca celulele să nu fie sulfatate permanent sau deteriorate în alt mod.

MPPT: Urmărirea ultra rapidă a punctului de putere maximă
Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar SmartSolar se conectează la o matrice fotovoltaică de 150 sau 250 Volt Voc și va detecta și încărca automat banca de baterii de 12, 24 sau 48V cu un curent cuprins între 70 și 100A, în funcție de model.
Setările de încărcare sunt complet programabile și pot fi configurate chiar și pentru diferite chimii de baterii, cum ar fi plumb-acid, litiu și altele.

Controlați-vă încărcătorul de la distanță
Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar poate fi controlat și configurat de la distanță prin Bluetooth prin intermediul aplicației VictronConnect App. Aceasta permite configurarea și gestionarea dispozitivului, precum și informații la prima vedere, cum ar fi tensiunea și curentul bateriei, tensiunea și curentul PV și datele istorice. 

Unități suplimentare în cascadă
Încărcătorul VE.Can SmartSolar este echipat cu porturi CAN bus. Acest lucru permite comunicarea cu încărcătoare VE.Can SmartSolar suplimentare. Unitățile suplimentare sunt pur și simplu "legate în lanț" una de cealaltă cu un singur cablu RJ45 între unitățile individuale.
Atunci când sunt conectate între ele, toate încărcătoarele VE.Can SmartSolar individuale își vor sincroniza etapele de încărcare. De asemenea, acestea pot trimite datele lor, printr-un singur cablu, către un dispozitiv de monitorizare GX. 

Monitorizare și control de la distanță
Dacă dispozitivul GX este conectat la internet, portalul Victron Remote Management Portal (VRM) oferă acces la întreaga putere a încărcătorului (încărcătoarelor) solar(e).
Pentru instalațiile la distanță - chiar și atunci când nu există o conexiune la internet în apropiere - este posibil să puteți monitoriza MPPT-ul dvs. prin conectarea dispozitivului GlobalLink 520.

Afișajul de control SmartSolar
Încărcătorul VE.Can SmartSolar este, de asemenea, echipat cu un port VE.Direct, ca și celelalte încărcătoare solare MPPT ale noastre. Acest port poate fi pentru monitorizarea unei singure unități sau pentru controlul iluminatului stradal. Conectorul de pornire/oprire de la distanță poate fi controlat din exterior de un dispozitiv terț, cum ar fi o baterie cu litiu. Un afișaj/control LCD plug-in opțional oferă date în direct, configurare și gestionare, direct de pe fața dispozitivului.

: SCC125070441
Hurry! only 1 items left in stock.

Fisa tehnica

Brand
Victron Energy

Descarcari

16 alte produse în acceași categorie