• La reducere!
  • -20%
Victron SmartSolar MPPT RS 450/200-MC4
  • La reducere!
  • -20%
   
help_outlinePune o întrebare despre produs
Victron SmartSolar MPPT RS 450/200-MC4

Victron SmartSolar MPPT RS 450/200-MC4

Controloarele de încărcare solară SmartSolar MPPT RS sunt soluția Victron pentru sistemele cu matrice fotovoltaice conectate în serie mare care încarcă baterii de 48 V DC. Acest produs este perfect pentru sisteme mari de baterii off-grid și conectate la rețea.

Accept Termenii și condițiile și doresc sa fiu contactat  

Victron SmartSolar MPPT RS 450/200-MC4

8.193 lei
10.242 lei
Salveaza 20%
Fara TVA

Controloarele de încărcare solară SmartSolar MPPT RS sunt soluția Victron pentru sistemele cu matrice fotovoltaice conectate în serie mare care încarcă baterii de 48 V DC. Acest produs este perfect pentru sisteme mari de baterii off-grid și conectate la rețea.

Cantitate


Credit module tbi bank 3.3.5

500.10 Lei x 24 rate

Victron SmartSolar MPPT RS 450/200 -MC4
Disponibil într-un model de 5,76 kW și 11,52 kW, caracteristicile includ o intrare largă de tensiune solară de funcționare de 80-450 VDC, intrări independente de urmărire, conectivitate completă, conexiuni fotovoltaice izolate, ecran de afișare, parametri de încărcare a bateriei complet programabili și răcire activă. Noul design al carcasei metalice și conexiunile electrice complet acoperite îmbunătățesc siguranța și modernizează prezentarea în conformitate cu cea mai recentă suită de produse Victron.

MPPT: Urmărirea punctului de putere maximă ultra rapidă
Controlerul de încărcare solar SmartSolar RS se conectează la o matrice fotovoltaică între 80 și 450 volți Voc și va încărca eficient acumulatorul dvs. de 48V fie cu 100A, fie cu 200A.
Setările de încărcare sunt complet programabile și pot fi configurate pentru diferite chimii ale bateriei, cum ar fi plumb-acid, litiu și altele.

Configurați și monitorizați cu VictronConnect
Controlerul de încărcare SmartSolar RS poate fi controlat și configurat de la distanță prin Bluetooth prin aplicația VictronConnect. Acest lucru permite configurarea dispozitivului, gestionarea și informații dintr-o privire, cum ar fi tensiunea și curentul bateriei, tensiunea și curentul PV, date istorice și tendințe.

Unități suplimentare Daisy Chain
Controlerul de încărcare SmartSolar RS este echipat cu porturi de magistrală VE.Can. Acest lucru permite comunicarea cu unități suplimentare SmartSolar RS și VE.Can MPPT. Unitățile suplimentare sunt pur și simplu „legate în lanț” între ele cu un cablu RJ45.
Când sunt conectate între ele, toate controlerele individuale de încărcare își vor sincroniza etapele de încărcare. De asemenea, își pot trimite datele, prin același cablu, pentru monitorizare către un dispozitiv GX (cum ar fi Cerbo GX).

Monitorizare și control de la distanță
Dacă dispozitivul GX este conectat la internet, portalul Victron Remote Management Portal (VRM) oferă acces la puterea completă a controlerelor de încărcare SmartSolar RS.
Dacă instalația dvs. este conectată la un dispozitiv GX și la internet, Victron Remote Management Portal (VRM) oferă acces la întreaga putere a MPPT-ului dvs., oricând și oriunde; gratuit.
Pentru instalări la distanță - chiar și atunci când nu există o conexiune la internet în apropiere - este posibil să puteți monitoriza MPPT-ul conectând GlobalLink 520.

Afișaj SmartSolar
Controlerul de încărcare SmartSolar RS este echipat cu un afișaj pe panoul frontal. Afișajul citește volți bateriei, curentul de încărcare și tensiunile din ambele matrice în mod individual, inclusiv cifrele instantanee și totale și starea unității, inclusiv eventualele coduri de eroare.

Conexiuni I/O
Controlerul de încărcare SmartSolar RS este echipat cu un releu programabil și opțiuni pentru detectarea de la distanță a temperaturii și a tensiunii. Intrarea de la distanță poate accepta Victron smallBMS și alte tipuri de BMS cu semnale de încărcare permisă.

: SCC145120510
Out of Stock

Fisa tehnica

Brand
Victron Energy

Descarcari

16 alte produse în acceași categorie