Opiniile clienților

Opiniile clienților

Top vanzari

Combinator de baterii...
Combinator de baterii Cyrix-ct 12/24V-120A
257 lei

Cyrix Battery Combiner este un releu robust controlat de microprocesor care conectează automat bateriile în paralel atunci când unul dintre ele a atins un nivel de tensiune prestabilit (indicând că bateria este încărcată) și se deconectează când tensiunea bateriei este scăzută. nivelul (care indică faptul că una sau mai multe baterii sunt descărcate). Combinatoarele de baterii Cyrix sunt un înlocuitor excelent pentru izolatoarele de diode. Caracteristica principală este că nu există practic nicio cădere de tensiune, astfel încât tensiunea furnizată de alternator sau încărcătorul de baterie nu trebuie să fie mai mare.

Distribuitor Victron Lynx
Distribuitor Victron Lynx
1.178 lei

O bară colectoare de curent continuu (CC) modulară cu sloturi pentru patru siguranțe de curent continuu. Acesta va monitoriza starea fiecărei siguranțe și va indica starea acesteia prin intermediul LED-ului frontal.

Transformator de curent...
Transformator de curent Victron 100A: 50mA pentru MultiPlus-II
218 lei

Senzorul de curent alternativ, monofazat - max 40A, este un senzor de curent extern simplu, utilizat pentru a măsura curentul alternativ, puterea (VA) și pentru a calcula energia unui invertor fotovoltaic conectat la intrarea sau ieșirea de curent alternativ a Multi sau Quattro.

Victron Energy Interface...
Victron Energy Interface MK3-USB (VE.Bus to USB)
386 lei

MK3-USB permite următoarelor produse să se conecteze la un computer pentru configurare și actualizări de firmware:

Setări Multi, MultiGrid, MultiPlus, MultiPlus-II, Quattro, Invertor/Încărcător în ECOmulti, EasySolar, EasyPlus și Invertoare cu un port de comunicare VE.Bus.

Cablu Victron Ve.Direct 0,9m
Cablu Victron Ve.Direct 0,9m
79 lei

Cablul VE.Direct este disponibil în diferite lungimi. Există un model drept și un model cu unghi de 90 de grade.

Victron Energy Cerbo GX
Victron Energy Cerbo GX
1.530 lei

Acest centru de comunicare complet nou vă permite să aveți întotdeauna un control perfect asupra sistemului dvs., oriunde v-ați afla, și să maximizați performanța acestuia. Este suficient să vă conectați prin intermediul portalului nostru Victron Remote Management (VRM) sau să accesați direct, folosind GX Touch 50 separat, un MFD sau aplicația VictronConnect, datorită capacității sale Bluetooth adăugate. Această ultimă achiziție a gamei GX combină tot ce este mai bun în materie de conectivitate, redefinind soluțiile inteligente de alimentare din toate punctele de vedere.

Siguranță CNN 325A/80V...
Siguranță CNN 325A/80V pentru șunt Lynx
292 lei

Funcția principală a sigurantei CNN 325A / 80V V este de a proteja circuitul principal de alimentare si pentru a evita supracurentul în caz de scurtcircuit.

SIMP BMS (Battery...
SIMP BMS (Battery Management System)
2.480 lei

O interfață care poate funcționa ca o soluție de monitorizare și/sau control pentru modulele Yuasa LEV40-8 și pachetele Mitsubishi Outlander PHEV, BMW i3, VW E-Golf și modulele GTE și Tesla Model S/X (consultați manualul pentru caracteristicile disponibile cu aceste module).

Victron Energy Stație de...
  • -15%
Victron Energy Stație de încărcare EV NS
4.628 lei Regular price 5.445 lei

Stația de încărcare pentru vehicule electrice NS are capacite trifazică și monofazică. Aceasta furnizează o putere maximă de 22 kW CA în modul trifazat sau 7,3 kW în modul monofazat.

Fronius Symo GEN24 10.0 Plus
Fronius Symo GEN24 10.0 Plus
14.068 lei

Invertorul hibrid Fronius GEN24 Plus permite autonomie energetică pentru electricitate, încălzire, răcire și e-mobilitate cu ajutorul unui sistem de baterii.

Șunt Victron Energy Lynx...
Șunt Victron Energy Lynx VE.Can
1.975 lei

Lynx VE.Can este un șunt inteligent de 1000A cu un suport de siguranță, iar monitorul de baterie încorporat monitorizează cu precizie starea de încărcare a bateriei.

SmartSolar MPPT 100/30
SmartSolar MPPT 100/30
1.134 lei

Un încărcător solar colectează energie de la panourile solare și o stochează în baterii. Utilizând cea mai recentă și mai rapidă tehnologie, SmartSolar maximizează această energie colectată, acționând-o inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil.

BlueSolar MPPT 100/20 (pana...
BlueSolar MPPT 100/20 (pana la 48V)
639 lei

Un încărcător solar colectează energie de la panourile solare și o stochează în baterii. Utilizând cea mai recentă și mai rapidă tehnologie, BlueSolar maximizează această recoltă de energie, acționând-o în mod inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. BlueSolar menține sănătatea bateriei, prelungindu-i durata de viață.

BlueSolar MPPT 250/70-Tr...
BlueSolar MPPT 250/70-Tr VE.Can
4.044 lei

Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar utilizează cea mai recentă și cea mai rapidă tehnologie pentru a converti energia de la un panou solar în energie care încarcă în mod optim un banc de baterii.

Victron Orion-Tr 48/12-30A...
Victron Orion-Tr 48/12-30A (360W)
1.124 lei

Convertorul de tensiune DC-DC pentru baterii solare Orion-Tr 48/12-20A (360W) Victron este un dispozitiv ideal pentru alimentarea bateriilor solare, cu o eficiență crescută de 97%.

Cablu Victron RJ45 UTP 0,9m
Cablu Victron RJ45 UTP 0,9m
45 lei

Un cablu care conecteaza Digital Multi Control, Phoenix Inverter Control, Interfața MK3-USB, conexiuni VE.Bus între mai multe dispozitive VE.Bus și care face conexiuni VE.Bus și VE.Can la un dispozitiv GX.

Victron Energy Color...
Victron Energy Color Control GX
2.287 lei

Color Control GX este centrul de comunicare al instalației dumneavoastră. Acesta oferă informații în direct și vă permite să controlați toate produsele conectate la el. Controlul complet al sistemului se obține - aproape oriunde în lume - prin accesarea Color Control GX utilizând portalul gratuit de gestionare la distanță Victron Remote Management Portal.

Suport de sigurante ANL
Suport de sigurante ANL
59 lei

Protejați-vă siguranțele ANL cu suportul nostru de înaltă calitate - modalitatea perfectă de a vă menține circuitele electrice protejate.

ANL-fuse 500A/80V pentru...
ANL-fuse 500A/80V pentru produse 48V (1pc)
59 lei

Funcția principală a sigurantei este de a proteja circuitul principal de alimentare si pentru a evita supracurentul în caz de scurtcircuit.

Suport de siguranțe MIDI
Suport de siguranțe MIDI
49 lei

Protejați-vă siguranțele MIDI cu suportul nostru de înaltă calitate - modalitatea perfectă de a vă menține circuitele electrice protejate.

Invertor Victron Energy...
Invertor Victron Energy Phoenix 48V 1600W Smart
3.901 lei

Invertorul Phoenix Smart este un invertor eficient și fiabil. Construit pe platforma de invertoare Phoenix, cu fiabilitate dovedită și testată pe teren, este disponibil acum cu un nou design mai simplu și carcasă metalică completă.