SmartSolar MPPT RS 450/200-Tr
   

SmartSolar MPPT RS 450/200-Tr

11.979 lei
Fara TVA

Controlorii de încărcare solară SmartSolar MPPT RS reprezintă soluția Victron pentru sistemele cu rețele fotovoltaice mari conectate în serie care încarcă baterii de 48 V DC. Acest produs este perfect pentru sisteme mari de baterii conectate la rețea și în afara rețelei.

Cantitate

SmartSolar MPPT RS 450/200-Tr

Disponibil în modelele de 5,76 kW și 11,52 kW, caracteristicile includ o intrare largă de tensiune solară de operare de 80-450 VDC, intrări de urmărire independente, conectivitate completă, conexiuni fotovoltaice izolate, ecran de afișare, parametri de încărcare a bateriei complet programabili și răcire activă. Noul design al carcasei metalice și conexiunile electrice complet acoperite îmbunătățesc siguranța și modernizează prezentarea, în conformitate cu cea mai recentă suită de produse Victron.

MPPT: Urmărirea ultra rapidă a punctului de putere maximă
Controlerul de încărcare solară SmartSolar RS se conectează la un panou fotovoltaic cu o tensiune între 80 și 450 Volt Voc și va încărca eficient banca de baterii de 48V cu 100A sau 200A.
Setările de încărcare sunt complet programabile și pot fi configurate pentru diferite chimii de baterii, cum ar fi plumb-acid, litiu și altele.

Configurare și monitorizare cu VictronConnect
Controlerul de încărcare SmartSolar RS poate fi controlat și configurat de la distanță prin Bluetooth prin intermediul aplicației VictronConnect. Aceasta permite configurarea și gestionarea dispozitivului, precum și informații la prima vedere, cum ar fi tensiunea și curentul bateriei, tensiunea și curentul PV, date istorice și tendințe.

Unități suplimentare în cascadă
Controlerul de încărcare SmartSolar RS este echipat cu porturi de bus VE.Can. Acest lucru permite comunicarea cu unități MPPT SmartSolar RS & VE.Can suplimentare. Unitățile suplimentare sunt pur și simplu "legate în lanț" una de cealaltă cu un cablu RJ45.
Atunci când sunt conectate între ele, toate controlerele de încărcare individuale, își vor sincroniza etapele de încărcare. De asemenea, acestea pot trimite datele lor, prin același cablu, pentru monitorizare către un dispozitiv GX (cum ar fi Cerbo GX).

Monitorizare și control de la distanță
Dacă dispozitivul GX este conectat la internet, portalul Victron Remote Management Portal (VRM) oferă acces la întreaga putere a regulatoarelor de încărcare SmartSolar RS.
Dacă instalația dvs. este conectată la un dispozitiv GX și la internet, Victron Remote Management Portal (VRM) oferă acces la întreaga putere a MPPT-urilor dvs., oricând, oriunde; gratuit.
Pentru instalațiile la distanță - chiar și atunci când nu există o conexiune la internet în apropiere - este posibil să vă puteți monitoriza MPPT-ul prin conectarea dispozitivului GlobalLink 520.

Afișaj SmartSolar
Controlerul de încărcare SmartSolar RS este echipat cu un afișaj pe panoul frontal. Afișajul citește volții bateriei, curentul de încărcare și tensiunile de la ambele rețele în mod individual, inclusiv cifrele instantanee și totale, precum și starea unității, inclusiv orice coduri de eroare posibile.

Conexiuni I/O
Controlerul de încărcare SmartSolar RS este echipat cu un releu programabil și cu opțiuni pentru detectarea temperaturii și a tensiunii de la distanță. Intrarea de la distanță poate accepta Victron smallBMS și alte tipuri de BMS cu semnale de permitere a încărcării.

: SCC145120410
Hurry! only 1 items left in stock.

Fisa tehnica

Brand
Victron Energy

Descarcari

16 alte produse în acceași categorie