Opiniile clienților

Opiniile clienților

Pregătește-te să experimentezi maximul independenței energetice cu remorca noastră solară. Această remorcă inovatoare este concepută pentru a vă duce sistemul solar pe drum și pentru a vă oferi energie curată și fiabilă oriunde ați merge. Cu o capacitate de stocare de până la 200 kWh în bateriile Tesla Model S, precum și până la 28,5 kWp de panouri solare (3,5 kWp inclusi in remorca si 25 kWp din conexiune externa) această remorcă poate furniza o putere de ieșire trifazată de până la 45 kVA.

Cu designul său robust și greutatea de 2,6t (remorcă inclusă), remorca noastră solară este construită pentru a rezista celor mai dure medii și este perfectă pentru cei care doresc să renunte la reteaua electrica. Indiferent dacă planificați o excursie de camping la distanță sau alimentați un șantier în mijlocul neantului, remorca noastră solară vă oferă puterea de care aveți nevoie pentru a continua.

De la 99.900 EUR, remorca noastră solară este o soluție ideala și durabilă pentru cei care doresc să valorifice puterea soarelui și să își reducă dependența de sursele tradiționale de energie.