Opiniile clienților

Opiniile clienților

Politica de livrare a comenzilor:

Echipa noastră depune toate eforturile pentru a procesa comenzile cât mai rapid, în cel mai scurt timp de livrare posibil. 

În general, comenzile sunt livrate în termen de 2-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, însă datorita fluctuațiilor de stoc, termenul de livrare poate crește până la 20 de zile lucrătoare. În situația în care produsul nu poate fi comandat din motive logistice se optează pentru înlocuirea produsului cu un produs similar sau se returnează contravaloarea produselor comandate.

Pentru coletele mai voluminoase (baterii, kit-uri de montaj, panouri fotovoltaice) există posibilitatea ca livratorul să nu aibă sistem de descărcare (lift și/sau transpaleta), datoria descărcării rămâne în sarcina clientului. De asemenea livratorul nu are voie să manevreze marfa în momentul descărcării, nefiind în atribuțiile acestuia.

Costul livrării va fi afișat în momentul finalizării comenzii și poate varia în funcție de locația de livrare, dimensiunea și greutatea coletului.

Vă rugăm să verificați cu atenție adresa de livrare introdusă în momentul plasării comenzii, pentru a evita eventuale întârzieri sau neplăceri.

Dacă coletul dvs. nu a ajuns în termenul specificat, vă rugăm să ne contactați imediat telefonic sau prin e-mail și vom face tot posibilul pentru a remedia situația.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă livra comanda în cel mai scurt timp posibil și în condiții optime.