• -25%
  • Nou
Kit Multiplus II 3000 2+1 gratuit
  • -25%
  • Nou

Kit Multiplus II 3000 2+1 gratuit

8.476 lei
11.301 lei
Salveaza 25%
Fara TVA

Cumpărați 2 MultiPlus-II, primiți 3

Când cumpărați 2 MultiPlus-II, veți primi 1 unitate MultiPlus-II suplimentară gratuit. Această promoție se aplică exclusiv unităților de 230V trifazate 3kVA și 5kVA MultiPlus-II 48V DC. Această promoție este disponibilă exclusiv în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2023 sau în limita stocului disponibil.

Cantitate


Credit module tbi bank 3.3.5

498.37 Lei x 24 rate

MultiPlus-II 48/3000/35-32 230V

MultiPlus-II combină funcțiile MultiPlus și MultiGrid.

Are toate caracteristicile MultiPlus, plus o opțiune de transformator de curent extern pentru a implementa PowerControl și PowerAssist și pentru a optimiza autoconsumul cu senzor extern de curent (max. 32A).
De asemenea, are toate caracteristicile MultiGrid cu anti-insulare încorporată și o listă din ce în ce mai lungă de aprobări de țară.

PowerAssist
MultiPlus-II va preveni supraîncărcarea unei surse limitate de curent alternativ, cum ar fi un generator sau o conexiune la mal. În primul rând, încărcarea bateriei va fi redusă automat atunci când, altfel, ar avea loc o suprasarcină. Al doilea nivel va crește puterea unui generator sau a unei surse de la mal cu puterea din baterie.

MultiPlus-II este componenta cheie a unui sistem Victron ESS, oferind flexibilitatea de a combina cu încărcătoare solare MPPT sau invertoare fotovoltaice conectate la rețea. Pentru exemple și informații mai detaliate, consultați manualul ESS (Sistem de stocare a energiei).

Alimentare AC neîntreruptă (funcție UPS)
În cazul unei defecțiuni a rețelei, sau când energia electrică a malului sau a generatorului este deconectată, invertorul din Multi este activat automat și preia alimentarea sarcinilor conectate. Acest lucru se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întreruperi.

Monitorizare și control de la distanță
Atunci când este cuplat cu un dispozitiv GX, vă puteți monitoriza și controla Multi și sistemul sau sistemele local (LAN) sau de la distanță prin internet, de oriunde în lume, folosind aplicația gratuită VRM și site-ul web gratuit al portalului VRM. Accesul se poate face de pe un telefon, tabletă, laptop sau PC pentru mai multe sisteme de operare. Nivelul de control nu are sfârșit, de la ajustarea Multi până la pornirea automată a unui generator de rezervă și multe altele.

Specificații:
Tensiune: 48V
Cont. Putere de ieșire la 25°C: 3000VA
Putere maximă: 5500 W
Tensiune AC de ieșire: 230V
Comutator de transfer: 32A
Max. Curent de intrare AC: 32A
Max. Curent de încărcare a bateriei: 35A
Categoria de protectie: IP22
Eficiență: 95%
Compatibil Bluetooth: Da
Dimensiuni: H506 x L275 x D147mm
Greutate: 18Kg

: MultiplusII3000-2+1
Out of Stock

13 alte produse în acceași categorie