• -25%
  • Nou
Kit Multiplus II 3000 + Cerbo GX gratuit
  • -25%
  • Nou

Kit Multiplus II 3000 + Cerbo GX gratuit

4.236 lei
5.648 lei
Salveaza 25%
Fara TVA

Cumpărați 1 Multi-Plus-II, primiți 1 Cerbo GX gratuit

Când cumpărați 1 MultiPlus-II, veți primi 1 Cerbo GX gratuit. Această promoție se aplică exclusiv unităților de 230V monofazate 3kVA și 5kVA MultiPlus-II 48V DC. Această promoție este disponibilă exclusiv în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2023 sau în limita stocului disponibil.

Cantitate


Credit module tbi bank 3.3.5

263.75 Lei x 24 rate

MultiPlus-II 48/3000/35-32 230V

MultiPlus-II combină funcțiile MultiPlus și MultiGrid.

Are toate caracteristicile MultiPlus, plus o opțiune de transformator de curent extern pentru a implementa PowerControl și PowerAssist și pentru a optimiza autoconsumul cu senzor extern de curent (max. 32A).
De asemenea, are toate caracteristicile MultiGrid cu anti-insulare încorporată și o listă din ce în ce mai lungă de aprobări de țară.

PowerAssist
MultiPlus-II va preveni supraîncărcarea unei surse limitate de curent alternativ, cum ar fi un generator sau o conexiune la mal. În primul rând, încărcarea bateriei va fi redusă automat atunci când, altfel, ar avea loc o suprasarcină. Al doilea nivel va crește puterea unui generator sau a unei surse de la mal cu puterea din baterie.

MultiPlus-II este componenta cheie a unui sistem Victron ESS, oferind flexibilitatea de a combina cu încărcătoare solare MPPT sau invertoare fotovoltaice conectate la rețea. Pentru exemple și informații mai detaliate, consultați manualul ESS (Sistem de stocare a energiei).

Alimentare AC neîntreruptă (funcție UPS)
În cazul unei defecțiuni a rețelei, sau când energia electrică a malului sau a generatorului este deconectată, invertorul din Multi este activat automat și preia alimentarea sarcinilor conectate. Acest lucru se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întreruperi.

Monitorizare și control de la distanță
Atunci când este cuplat cu un dispozitiv GX, vă puteți monitoriza și controla Multi și sistemul sau sistemele local (LAN) sau de la distanță prin internet, de oriunde în lume, folosind aplicația gratuită VRM și site-ul web gratuit al portalului VRM. Accesul se poate face de pe un telefon, tabletă, laptop sau PC pentru mai multe sisteme de operare. Nivelul de control nu are sfârșit, de la ajustarea Multi până la pornirea automată a unui generator de rezervă și multe altele.

Specificații:
Tensiune: 48V
Cont. Putere de ieșire la 25°C: 3000VA
Putere maximă: 5500 W
Tensiune AC de ieșire: 230V
Comutator de transfer: 32A
Max. Curent de intrare AC: 32A
Max. Curent de încărcare a bateriei: 35A
Categoria de protectie: IP22
Eficiență: 95%
Compatibil Bluetooth: Da
Dimensiuni: H506 x L275 x D147mm
Greutate: 18Kg

Cerbo GX

Monitorizare panouri și sistem
Acest centru de comunicare complet nou vă permite să aveți întotdeauna controlul perfect asupra sistemului dvs. de oriunde v-ați afla și să maximizați performanța acestuia. Conectați-vă pur și simplu prin portalul Victron Remote Management (VRM) sau accesați direct, folosind GX Touch separat, un MFD sau aplicația noastră VictronConnect, datorită capacității sale Bluetooth adăugate. Această ultimă adăugire la gama GX combină tot ce este mai bun din conectivitate, redefinind soluțiile de alimentare inteligente în toate privințele.

Monitorizare și control perfect
Monitorizați instantaneu starea de încărcare a bateriei, consumul de energie, recolta de energie de la PV, generator și rețea sau verificați nivelurile rezervorului și măsurătorile de temperatură. Controlați cu ușurință limita de curent de intrare a puterii de la mal, porniți/opriți generatoarele (auto) sau modificați orice setare pentru a optimiza sistemul. Urmăriți alertele, efectuați verificări de diagnosticare și rezolvați provocările de la distanță. Cerbo GX transformă orice provocare de putere într-o experiență fără efort.

Maximizați-vă performanța sistemului
Cerbo GX maximizează performanța componentelor sistemului dumneavoastră în timp real și le menține în ton perfect. Cu procesorul său Dual Core și adăugarea unui port CAN-bus suplimentar, puteți suporta acum sisteme și mai mari; urmăriți îndeaproape bateriile gestionate (litiu), în timp ce al doilea port poate suporta până la 25 de încărcătoare solare VE.Can conectate simultan. Noul suport NMEA 2000-out are GX ușor de integrat în rețeaua oricărei bărci. Patru porturi pentru rezervor și patru porturi de temperatură, precum și 3 porturi VE.Direct, 3 porturi USB, 4 intrări digitale și 2 relee vă permit să extindeți controlul la un nou nivel. Maximizarea performanței sistemelor nu a fost niciodată atât de ușoară.

Extindeți-vă vizualizarea
Noul afișaj GX Touch (opțional) vă permite să aveți o privire de ansamblu instantanee asupra sistemului dvs. și să ajustați setările într-o clipă. Designul său foarte subțire, rezistent la apă, de 5 sau 7 inchi, configurația care poate fi montată în partea superioară și instalarea sa simplă aduc multă flexibilitate atunci când se creează un tablou de bord clar și curat.

Montare și configurare simplă
Cerbo GX este acum optimizat pentru a satisface mai mult decât standardele profesioniștilor instalatorilor. Dispozitivul este ușor de montat pe o șină DIN (cu adaptor DIN35 mic, nu este inclus) iar ecranul său tactil separat poate fi acum fixat pe un tablou de bord, eliminând nevoia de a crea decupaje perfecte (cum ar fi în cazul Color Control GX) și este conectat printr-un singur cablu, eliminând bătăile de cap de a aduce multe fire la un tablou de bord. Noua sa caracteristică Bluetooth permite o conexiune și o configurare rapidă prin aplicația noastră VictronConnect.

Depășește orice provocare de putere
Cerbo GX servește la scopuri nesfârșite, extinzând controlul perfect la cele mai diverse aplicații. Pentru soluții care includ generatoare, cum ar fi Marine, sau Off-grid & Backup, acesta va porni/opri automat generatorul sau va întârzia aprinderea până la sfârșitul perioadelor de „liniște”. Pentru sistemele de stocare a energiei, menține bateriile de rezervă la 100%, pornește în timpul întreruperilor de curent și redirecționează excesul de energie (solară) către autoconsum, economisind bani. Pentru vehiculele RV și de urgență, sistemele vitale funcționează impecabil.

: MultiplusII3000+Cerbo
Out of Stock

13 alte produse în acceași categorie