Garantia Produselor:

Pentru orice solicitare a garantiei pentru produsele comercializate de SC ARENY ENERGIE ALTERNATIVĂ SRL si ne puteti contacta la numarul: 0770818049 sau E-mail: office@kitoffgrid.ro

Plata transportului pentru produsele aflate in garantie si trimise spre solutionare va fi suportata de catre noi, iar firma de curierat va fi comunicata clientului ;

Expediati produsele la adresa: Piteşti, Str. CONSTANTIN DOBROGEANU GHEREA, Nr. 1, in clădirea PSI, iar solutionarea garantiei se va face prin repararea sau inlocuirea produsului defect. 

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente / piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Bateriile sunt produse consumabile si nu se pot returna.

Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Garantia de conformitate:

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 24 luni;

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alin 2.

Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.