Top vanzari

Există 43 produse.

Se afișează 1-24 din 43 articol(e)

Cablu Solar Negru 6 mm

8 lei
Transport gratuit

Profitați la maximum de sistemul dvs. de alimentare cu energie solară cu ajutorul cablului nostru solar negru de 6 mm - conceput pentru a suporta o tensiune și un curent continuu ridicat, rămânând în același timp flexibil și durabil.

Cablu Solar Rosu 6 mm

8 lei
Transport gratuit

Profitați la maximum de sistemul dvs. de alimentare cu energie solară cu ajutorul cablului nostru solar roșu de 6 mm - conceput pentru a suporta o tensiune și un curent continuu ridicat, rămânând în același timp flexibil și durabil.

Victron Energy Cerbo GX

1803 lei
Transport gratuit

Acest centru de comunicare complet nou vă permite să aveți întotdeauna un control perfect asupra sistemului dvs., oriunde v-ați afla, și să maximizați performanța acestuia. Este suficient să vă conectați prin intermediul portalului nostru Victron Remote Management (VRM) sau să accesați direct, folosind GX Touch 50 separat, un MFD sau aplicația noastră VictronConnect, datorită capacității sale Bluetooth adăugate. Această ultimă achiziție a gamei GX combină tot ce este mai bun în materie de conectivitate, redefinind soluțiile inteligente de alimentare din toate punctele de vedere.

Distribuitor Victron Lynx

1176 lei
Transport gratuit

O bară colectoare de curent continuu (CC) modulară cu sloturi pentru patru siguranțe de curent continuu. Acesta va monitoriza starea fiecărei siguranțe și va indica starea acesteia prin intermediul LED-ului frontal.

Busbar 250A 4P + capac

315 lei
Transport gratuit

Barele colectoare sunt utilizate pentru distribuția curentului ridicat și, în același timp, asigură conexiuni pentru baterii și/sau echipamente de curent continuu.

SmartSolar MPPT RS 450/100-Tr

6845 lei
Transport gratuit

Controlorii de încărcare solară SmartSolar MPPT RS 450/100-Tr reprezintă soluția Victron pentru sistemele cu panouri fotovoltaice mari conectate în serie care încarcă baterii de 48 V DC. Acest produs este perfect pentru sisteme mari de baterii conectate la rețea și în afara rețelei.

Victron Energy GX Touch 50

1227 lei
Transport gratuit

GX Touch 50 și GX Touch 70 sunt accesorii de afișare pentru Cerbo GX. Afișajele cu ecran tactil de cinci și șapte inci oferă o imagine de ansamblu instantanee a sistemului dvs. și permit ajustarea setărilor cât ai clipi din ochi. Conectate pur și simplu la Cerbo GX cu un singur cablu, designul lor super subțire și rezistent la apă, configurația cu montare pe partea superioară și instalarea simplă aduc multă flexibilitate la crearea unui tablou de bord clar și curat.

SmartSolar MPPT RS 450/200-Tr

11979 lei
Transport gratuit

Controlorii de încărcare solară SmartSolar MPPT RS reprezintă soluția Victron pentru sistemele cu rețele fotovoltaice mari conectate în serie care încarcă baterii de 48 V DC. Acest produs este perfect pentru sisteme mari de baterii conectate la rețea și în afara rețelei.

BlueSolar MPPT 150/45

1866 lei
Transport gratuit

Un încărcător solar colectează energie de la panourile solare și o stochează în baterii. Utilizând cea mai recentă și mai rapidă tehnologie, BlueSolar maximizează această recoltă de energie, acționând-o în mod inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. BlueSolar menține sănătatea bateriei, prelungindu-i durata de viață.

SmartSolar MPPT 150/35

1710 lei
Transport gratuit

Un încărcător solar colectează energie de la panourile solare și o stochează în baterii. Folosind cea mai recentă și mai rapidă tehnologie, SmartSolar maximizează această energie, acționând-o inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. SmartSolar MPPT 150/35 menține sănătatea bateriei, prelungindu-i durata de viață.

Modul baterie Headway LIFEPO4 - 38120S 3.2V 10Ah

74 lei
Transport gratuit

Celula Headway 38120S LifePO4 3.2V 10Ah cu terminal cu șurub și rate mari de descărcare. Celulele cilindrice Headway sunt utilizate pe scară largă în vehiculele electrice, inclusiv biciclete electrice, scutere electrice, mașini electrice/mașini electrice hibride, baterii UPS, baterii de stocare pentru sistemele de energie solară, baterii de pornire pentru mașini și motociclete etc.